Kindertandarts

Kliniek Dentiek

Wat is een kindertandarts?

Kindertandheelkunde is een vak apart en dat weten wij bij Kliniek Dentiek. Wij hebben een gediplomeerd kindertandarts in ons team met ruim 11 jaar praktijkervaring. Een kindertandarts is een tandarts speciaal voor kinderen, die na zijn studie tandheelkunde nog een aantal jaren een specialisatie heeft gevolgd.

Positieve ervaring zonder angst

Wij begrijpen dat het creëren van een positieve tandheelkundige ervaring op jonge leeftijd van cruciaal belang is voor de algehele mondgezondheid van uw kind. Angst voor de tandarts kan zeer negatieve gevolgen hebben voor de mondgezondheid van het kind. Daarom hebben wij een speciale focus op kindertandheelkunde en streven wij ernaar om uw kind een comfortabele en ontspannen tandartsbezoekervaring te bieden.

Onze ervaren en vriendelijke kindertandarts en het team begrijpen de unieke behoeften van kinderen en werken met speciale zorg en aandacht om er voor te zorgen dat elk kind zich op zijn gemak voelt tijdens het bezoek aan onze praktijk.

Vertrouwensband

Een vertrouwensband met het kind is essentieel en daarom zullen wij er als kindertandarts alles aan doen om uw kind een zo plezierig mogelijke ervaring te geven met een effectieve behandeling, zodat tandartsbezoeken geen stress opleveren voor ouder en kind.

Preventie

Bij Kliniek Dentiek geloven wij sterk in preventieve tandheelkunde. Wij moedigen ouders/verzorgers aan om hun kinderen al op jonge leeftijd naar de tandarts te brengen, zodat wij kunnen helpen bij het voorkomen van tandheelkundige problemen en het bevorderen van een goede mondgezondheid. Ons team biedt uitgebreide controles, reinigingen en tandheelkundige educatie aan om tandbederf en andere tandheelkundige problemen te voorkomen.

Wij staan klaar om uw kind te helpen bij het bereiken en behouden van een gezonde glimlach. Wij willen dat uw kinderen met vertrouwen en enthousiasme voor tandheelkunde opgroeien, en wij zijn er trots op dat wij een rol mogen spelen in hun mondgezondheidsreis.

Twijfelt u of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op of laat u vraag achter via het contactformulier.

Kliniek Dentiek

Inschrijven bij onze praktijk?
U bent van harte welkom

U bent van harte welkom bij onze praktijk!