Tanden bleken

Kliniek Dentiek

Tandverkleuring

Ons gebit wordt dagelijks blootgesteld aan onder andere eten, drinken en eventueel roken. Dit zorgt voor tandverkleuring. Veel mensen willen graag hun stralende witte glimlach behouden. Daarnaast heeft een witte tandkleur ook impact op uw zelfvertrouwen. Door je gebit te bleken, behoud je deze stralende witte glimlach.

Hoe werkt tanden bleken?

Voor een optimaal resultaat, raden wij eerst een reinigingsbehandeling aan bij de mondhygiënist door middel van de GBT-methode. Doordat wij werken volgens de GBT-methode, zullen de tanden hun eigen tandkleur krijgen. Aanslag van koffie, thee, rode wijn en roken worden hiermee effectief en pijnloos verwijderd. Na het reinigen van uw gebit kunt u thuis uw tanden bleken.
Er zal ook een afspraak gemaakt moeten worden om afdrukken van uw gebit te nemen. Die afdrukken hebben wij nodig om speciale bleeklepels op maat te maken voor de boven- en onderkaak. De bleeklepels kunt u na ongeveer een week ophalen in de praktijk waar u tevens een speciale bleekgel meekrijgt voor in de bleeklepels. Vervolgens dient u deze bleeklepels een aantal uren meerdere dagen te dragen. U ontvangt uitgebreide instructies voor het thuisbleken van uw gebit.
De tanden thuis bleken is een effectieve en veilige manier om uw tanden witter te krijgen.

Twijfelt u of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op of laat u vraag achter via het contactformulier

Kliniek Dentiek

Inschrijven bij onze praktijk?
U bent van harte welkom

U bent van harte welkom bij onze praktijk!