Facings

Kliniek Dentiek

Een mooier gebit

Bij Kliniek Dentiek kunt u bij onze tandartsen terecht voor verschillende behandelingen, waarmee wij uw gebit transformeren, zoals het plaatsen van kronen & bruggen, tanden bleken en plaatsen van facings.

Kronen, bruggen, tanden bleken of toch facings? De (cosmetische) tandartsen bij Kliniek Dentiek zijn gespecialiseerd in het mooier maken van uw gebit.

Wat zijn facings?

Heb je ooit verlangd naar een perfecte glimlach die straalt van zelfvertrouwen? Met facings kunnen wij die droom tot werkelijkheid maken. Facings zijn dunne, op maat gemaakte schildjes van hoogwaardig materiaal die over je bestaande tanden worden geplaatst. Ze zijn ontworpen om onvolkomenheden te verbergen en je tanden een prachtige, natuurlijke uitstraling te geven. Facings worden van composiet of van porselein gemaakt.

Waarom kiezen voor facings op de tanden?

Allereerst bieden ze een snelle en effectieve oplossing voor een breed scala aan esthetische problemen. Heb je verkleurde tanden of ben je niet tevreden met de vorm of stand van je tanden? Misschien heb je scheve, misvormde of gebroken tanden? Facings kunnen ze volledig transformeren en weer stralend wit maken. Facings kunnen de onvolkomenheden verbergen en je tanden in perfecte harmonie brengen. Ook spleetjes tussen tanden of ongelijke tandlengtes kunnen worden gecorrigeerd met facings.

Hoogwaardige materialen

Onze tandartspraktijk werkt alleen met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de facings er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook lang meegaan. Wij bieden verschillende opties, waaronder porseleinen facings die op maat worden gemaakt om perfect bij je natuurlijke tanden te passen. Deze porseleinen facings zijn duurzaam, bestand tegen vlekken en zien er natuurlijk uit.

De mogelijkheid bestaat ook om te kiezen voor composiet facings. Deze kunnen ter plaatse door de tandarts aangebracht worden in de gewenste vorm en kleur, d.m.v. een minimaal invasieve behandeling. Dit betekent zo veel mogelijk behoud van je natuurlijke gebit.

Wij hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van facings en zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je de glimlach van je dromen krijgt. Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is en daarom werken wij altijd met een behandelplan op maat dat specifiek aan al je wensen voldoet.

 

Het aanbrengen van facings

Het aanbrengen van facings is bij Kliniek Dentiek een eenvoudig en pijnloos proces. Onze ervaren tandartsen zullen eerst een grondig onderzoek doen om te bepalen of facings de juiste oplossing zijn voor uw tanden. De tandarts zal de kleur en de vorm van de facings afstemmen op de rest van uw gebit. Vervolgens zullen de facings op de tanden worden geplaatst en afgemeten om er zeker van te zijn dat de facings precies passen. Na het aanbrengen van de facings zal de tandarts u uitleggen hoe u de facings optimaal moet verzorgen.

Contact Kliniek Dentiek

Wij streven altijd naar een perfecte match tussen onze specialisten, de patiënten en de facings die we zetten. Onze facings zijn van de beste kwaliteit en worden aangepast aan uw gebit. Onze tandartsen staan altijd voor u klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste facings voor uw tanden. Heeft u vragen of facings de oplossing zijn voor uw gebit? Dan staan wij voor u klaar en beantwoorden we graag al uw vragen. Dus als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige tandarts die u kan helpen met het verbeteren van de uitstraling en kleur van uw tanden, dan is Kliniek Dentiek de juiste keuze voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over facings of om een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar om uw glimlach te verbeteren!

Kliniek Dentiek

Inschrijven bij onze praktijk?
U bent van harte welkom

U bent van harte welkom bij onze praktijk!